Δυνατότητα παραγγελίας των μοντέλων HONDA CRF & CRF Enduro με πλήρη κάλυψη εγγύησης και τεχνικής υποστήριξης. Γνήσια ανταλλακτικά HONDA CR-CRF. Πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών για τις μοτοσυκλέτες CRE HM Racing.

Special parts για όλα τα μοντέλα CRF & CRF Enduro. Επίσης διαθέτουμε πλήρη σειρά ειδικών ανταλλακτικών για αγωνιστική χρήση από την  Ιταλική T.R.S. Team - Jolly racing την οποία αντιπροσωπεύουμε επίσημα από το 2009 για την Ελλάδα.

Η ενεργή συμμετοχή μας στην αγωνιστική ομάδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro δίπλα στους καλύτερους αναβάτες και τον 5 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Mika Ahola καθώς και με την βοήθεια των μηχανικών της εταιρίας, μας βοήθησε να βρούμε λύσεις οι οποίες σας εξασφαλίζουν εγγυημένο αποτέλεσμα σε κάθε τομέα που αφορά την μοτοσυκλέτα σας. Η εξειδίκευση μας σε αγωνιστικά και τεχνικά θέματα και η απόκτηση τεχνογνωσίας που αφορά τις off road μοτοσυκλέτες Honda-HM Racing εφαρμόζονται και στην δική σας μοτοσυκλέτα. Δυνατότητα βελτίωσης κινητήρων, αναρτήσεων και προγραμματισμός PGM FI στα μέτρα του κάθε αναβάτη.

Δυνατότητα παραγγελίας όλων των μοντέλων. Για πληροφορίες και ερωτήσεις επικοινωνήστε μαζί μας. 

 

2018 CRF 250R2018 CRF 250R

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-37233260-1