Το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό από  29/12/18 εως 02/01/2019

    

  

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  

Στο νέο μας On Line Shop μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε άμεσα το     ανταλλακτικό ή το αξεσουάρ που σας ενδιαφέρει. Καθημερινή ενημέρωση σε νέα προϊόντα, δυνατότητα πληρωμής με την πιστωτική σας κάρτα. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με courier και πληρωμή με αντικαταβολή. 

 

Οι νέες Husqvarna 401 Vitpilen & Svartpilen έρχονται στο κατάστημα μας.

Ενημερωθείτε τώρα για τον τρόπο απόκτησης τους.

 

 

Η   HUSQVARNA MOTORCYCLES ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΙΡΑ ENDURO 2018

ΟΙ   EΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ TE 250i/300i ΜΕ ΨΕΚΑΣΜΟ ΚΑΥΣΙΜΟΥ σηματοδοτούν τη   σειρά επτά μοντέλων ENDURO MY18

Θέτοντας ένα σημαντικό σημείο αναφοράς στο χρονοδιάγραμμά της   για τα μοντέλα 2018, η Husqvarna Motorcycles παρουσιάζει την επόμενη γενιά   2-χρονων μοτοσυκλετών, τις ολοκαίνουργιες TE 250i και TE 300i με ψεκασμό   καυσίμου. Προσφέροντας πρωτοφανή πλεονεκτήματα, όσον αφορά την απόδοση, την   ευκολία οδήγησης και χρήσης, την κατανάλωση καυσίμου, η εισαγωγή του   συστήματος ψεκασμού καυσίμου από την Husqvarna Motorcycles είναι ένα νέο   τολμηρό βήμα για το μέλλον των μοτοσυκλετών offroad.
 
  Μαζί με τα 2-χρονα μοντέλα με ψεκασμό καυσίμου, η Husqvarna Motorcycles   παρουσιάζει μια εξαιρετικά βελτιωμένη σειρά μοντέλων TE και FE για το 2018.   Συγκεντρώνοντας πληροφορίες από τη συμμετοχή σε αγώνες υψηλού επιπέδου και σε   συνδυασμό με εκτεταμένη έρευνα, οι μηχανικοί της μάρκας εξασφάλισαν ότι με τα   μοντέλα του 2018, TX 125, FE 250, FE 350, FE 450 και FE 501, διατηρείται η   δέσμευση της Husqvarna Motorcycles να προσφέρει μοτοσυκλέτες υψηλής ποιότητας   σε όλη την γκάμα enduro. 
 
  ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ 2-ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ
 
 
Ενσωματώνοντας τέλεια το πρωτοποριακό πνεύμα της Husqvarna, οι   εντελώς νέες μοτοσυκλέτες TE 250i και TE 300i με ψεκασμό καυσίμου, διαθέτουν   τεχνολογία κινητήρων που φέρνει την επανάσταση στο πεδίο των 2-χρονων   μοτοσυκλετών enduro. Διαθέτοντας ένα ζεύγος μπεκ ψεκασμού τοποθετημένο στις   θύρες μεταφοράς, το νέο σύστημα παρέχει πάντα την ιδανική ποσότητα καυσίμου   στον κινητήρα, σε όλο το φάσμα στροφών και σε όλες τις συνθήκες. Προσφέροντας   σημαντική μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων, παρέχει   επίσης ομαλή κατανομή ισχύος και στις δύο αυτές μοτοσυκλέτες.
 
  Με τα μπεκ ψεκασμού που παρέχουν το μίγμα καυσίμου προς τα κάτω στη θύρα   μεταφοράς, το σύστημα εξασφαλίζει μια πολύ πιο αποδοτική καύση. Τοποθετημένος   προσεκτικά στο πίσω μέρος του κυλίνδρου, ένας ειδικός σωλήνας, οποίος   μεταδίδει τα δεδομένα πίεσης της εισαγωγής στη νέα ECU. Συλλέγοντας   πληροφορίες από τον αισθητήρα θέσης πεταλούδας, τους αισθητήρες πίεσης αέρα   και εισαγωγής, μαζί με τους αισθητήρες πίεσης στροφαλοθάλαμου και   θερμοκρασίας νερού, η ECU αντισταθμίζει αυτόματα τις αλλαγές θερμοκρασίας και   υψομέτρου, εξαλείφοντας την ανάγκη τροποποίησης ή ρύθμισης του καρμπυρατέρ.
 
  «Ζωτικής» σημασίας για την εσωτερική λίπανση του κινητήρα, είναι το λάδι   μίξης καυσίμου για 2-χρονους κινητήρες, το οποίο είναι αποθηκευμένο σε ένα   ξεχωριστό δοχείο, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για τη δημιουργία του μίγματος   εξ αρχής. Ο σωλήνας πλήρωσης περνάει μέσα από το πλαίσιο και το δοχείο των   0,7 lt περιέχει λάδι μίξης για πέντε πλήρη ρεζερβουάρ καυσίμου ή για ποσότητα   καυσίμου ανάλογα με τις συνθήκες. Το σύστημα διαχείρισης του κινητήρα (EMS) ελέγχει την αντλία   λαδιού, που προσφέρει ιδανική   ποσότητα λαδιού. μειώνοντας   τους ρύπους και τον υπερβολικό καπνό

TE 250i/300i  -  ΣΥΝΟΨΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΨΕΚΑΣΜΟΥ   ΚΑΥΣΙΜΟΥ
  => Μπεκ ψεκασμού στις θύρες μεταφοράς → Ιδανική ποσότητα καυσίμου σε όλες   τις συνθήκες
  => Αντλία   λαδιού και δοχείο λαδιού → Βολικό, δεν απαιτείται δημιουργία μίγματος
  => Σώμα ψεκασμού 39 mm → Ρυθμίζει τη ροή του αέρα, το TPS μεταδίδει τα   δεδομένα ροής αέρα
  => Νέο EMS → Σύγχρονη διαχείριση του κινητήρα, χωρίς να χρειάζονται   αλλαγές στα μπεκ
  => Επιλογής χαρτογράφησης ως standard → Επιλογή των χαρακτηριστικών ισχύος
  => Ενσωματωμένη στο πλαίσιο η τάπα πλήρωσης λαδιού → Εύκολη πλήρωση λαδιού
  => Ημιδιαφανές ρεζερβουάρ καυσίμου → Μεγάλη χωρητικότητα, ενσωματωμένη   αντλία καυσίμου
  => Νέο σύστημα εισαγωγής → Προσαρμοσμένο στο σώμα ψεκασμού
 
  Η ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ   ΜΟΝΤΕΛΩΝ
 
  Συνδυάζοντας την πιο εξελιγμένη τεχνολογία κινητήρων με μια σειρά από   δυναμικές αναβαθμίσεις, όλα τα μοντέλα της Husqvarna Motorcycles, 2-χρονα και   4-χρονα, θέτουν το σημείο αναφοράς, όσον αφορά τον χειρισμό, την ισχύ, το   βάρος και την αισθητική.
 
  Οι μπροστινές αναρτήσεις, οι οποίες αναπτύχθηκαν από την WP Performance   Systems, είναι ειδικά σχεδιασμένες για οδήγηση enduro. Για το έτος μοντέλου   2018, οι μπροστινές αναρτήσεις διαθέτουν καινούργιους εξωτερικούς σωλήνες, οι   οποίοι προσφέρουν βελτιωμένα χαρακτηριστικά κάμψης και μειωμένη τριβή. Μια   πιο «σκληρή» ρύθμιση παρέχει επιπλέον ευαισθησία και βελτιωμένη αντοχή στο   τερματικό κάτω σημείο.
 
  Επίσης νέα για το MY18, είναι τα συστήματα εμπρός και πίσω φρένων της Magura.   Διαθέτοντας μια παρόμοια διάταξη με τη σχεδίαση που χρησιμοποιήθηκε σε   προηγούμενα μοντέλα enduro της Husqvarna, κάθε σύστημα διαθέτει βέλτιστη   ευαισθησία και προοδευτική αίσθηση, διατηρώντας το υψηλότερο επίπεδο   απόδοσης. Από την άποψη της λειτουργικότητας και της εμφάνισης, τα νέα   τιμόνια ProTaper προσφέρουν αντοχή στην κόπωση και έχουν ελάχιστο βάρος.
 
  ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ENDURO  – ΣΥΝΟΨΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
  => Πιρούνι WP Xplor 48 → Νέοι σωλήνες πιρουνιού, ρύθμιση για πρόσθετη   ευαισθησία και αντοχή
      στο τερματικό κάτω σημείο
  => Δαγκάνες φρένων BREMBO & δίσκοι GSK → Εξαιρετική ευαισθησία και   προοδευτικότητα
  => Νέο τιμόνι ProTaper → Κορυφαία λειτουργία και εμφάνιση

 

 

Νέα εποχή Husqvarna Motorcycles.

 

Η εταιρία με την μεγάλη ιστορία και τις αμέτρητες νίκες σε αγώνες μοτοσυκλέτας πέρασε σε νέα εποχή, κατασκευάζοντας μοναδικές σε ποιότητα και επιδόσεις μοτοσυκλέτες. 

Οι νέες FC 250-350-450 & TC85-125-250 & ΤΧ125-ΤΕ250-ΤΕ300 FE250/350/450/501 είναι έτοιμες να χαρίσουν νίκες σε κάθε αναβάτη. 

Επιλέξτε από το κατάστημα μας την νέα σας Husqvarna και γίνετε μέλος της οικογένειας Husky !!! 

 

 

 
  Για λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310988189.  

MOTOACTION - Husqvarna Motorcycles.

Στο κατάστημα μας μπορείτε να ενημερωθείτε και να αγοράσετε όλα τα προϊόντα της θρυλικής εταιρίας Husqvarna Motorcycles.

Μοτοσυκλέτες - γνήσια ανταλλακτικά - γνήσια αξεσουάρ power parts & power wear.

Όλες οι υπηρεσίες service, σεμινάρια εκμάθησης οδήγησης enduro-motocross για κάθε αναβάτη με την Motoaction Motosport Academy.

Οτιδήποτε αφορά την νέα σας Husqvarna θα το βρείτε στην Motoaction, εγγύηση η εικοσαετή μας ιστορία και η αγωνιστική μας εμπειρία.  

Ενημερωθείτε από την Motoaction για τα νέα μοντέλα enduro-motocross της Husqvarna. 

Ρωτήστε μας για κάθε θέμα που σας ενδιαφέρει σχετικά με την απόκτηση, συντήρηση, βελτίωση της νέας σας Husqvarna. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. 

Με τιμή.

Νίκος Ζουρνατζής                                                     

Sales & Motorsports

T   +30 2310988189 

F   +30 2310988189 

E   motoact@otenet.gr 

 


 

Husqvarna YouTube Channel

Motoaction Motosport Academy 
powered by Husqvarna Motorcycles

Husqvarna Haritage

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-37233260-1