Τα νέα ηλεκτροκίνητα scooter της Niu βρίσκονται στο κατάστημα μας.
Υψηλή ποιότητα κατασκευής, εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά, σύγχρονο design με τεχνολογία αιχμής.
Αυτό δεν είναι απλά ένα σκούτερ, είναι το νέο σας αστικό εξερευνητικό όχημα. Πηγαίνετε στη δουλειά, βγείτε έξω το σαββατοκύριακο ή απλά εξερευνήστε. Αυτό είναι το μέλλον της αστικής εξερεύνησης σήμερα.
29Ah χωρητικότητα μπαταρίας βάρους 10kg. 2 χρόνια εγγύηση.

Επανάσταση ιόντων λιθίου.
Απίστευτο φως. Μπαταρία εκτεταμένου εύρους.
Η N-Series χρησιμοποιεί πακέτα μπαταριών ιόντων λιθίου της Panasonic με εγγύηση δύο ετών. Ζυγίζοντας μόλις 10 κιλά, μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα τη μπαταρία NIU για επαναφόρτιση στο σπίτι / στο γραφείο. Το πακέτο μπαταριών 29aH είναι πλήρως φορτισμένο σε έξι ώρες, παρέχοντας ένα εύρος 80km ή περίπου τέσσερις τυπικές ημέρες αστικής μετακίνησης.

Σύστημα ηλεκτροκίνησης BOSCH + FOC. Βελτιστοποιημένη Γερμανική ακρίβεια.
Συνεργασία με τη BOSCH για την κατασκευή ενός εξαιρετικά αποδοτικού και έξυπνου κινητήρα.
Στο επίκεντρο αυτής της συνεργασίας είναι το σύστημα NIU "Field-Oriented Control", το οποίο προσαρμόστηκε με τον κινητήρα BOSCH 2400W για τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας. Συνδέθηκε με τον βελτιστοποιημένο κινητήρα FOC με ένα σύστημα διπλού φρένου EBS για να ανακυκλώσει την ισχύ πίσω στην μπαταρία. Όταν φρενάρετε, επαναφορτίζετε !!!

Εφαρμογή NIU (App).
Νοημοσύνη σε πραγματικό χρόνο.

GPS / Αντικλεπτικό σύστημα. Απομακρυσμένη παρακολούθηση. Διαγνωστικό και κέντρο βοήθειας NIU.
Το NIU APP παρέχει ορατότητα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση της σειράς N σας. Το σκούτερ σας μπορεί να είναι εκτός οπτικής επαφής με τον ιδιοκτήτη, αλλά μπορείτε να ξέρετε πως είναι ασφαλές στον σημείο που το παρκάρατε με το app αντικλεπτικής παρακολούθησης.
Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας, να παρακολουθήσετε τις πρόσφατες βόλτες σας, να λάβετε άμεσες ενημερώσεις με τυχόν δυσλειτουργίες του σκούτερ, να εντοπίσετε τον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης και να αποκτήσετε πρόσβαση στο εγχειρίδιο χρήσης με μερικές απλές κινήσεις εντός της εφαρμογής ... και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Καλέστε μας για ένα test ride και ενημερωθείτε για τα μοντέλα NIU.

* Διαθέσιμα χρώματα Άσπρο, μπλε, κόκκινο, μαύρο, γκρι ματ.

NIU SCOOTERS WEBSITE 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-37233260-1