Το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό από  29/12/18 εως 02/01/2019

    

  

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  

Στο νέο μας On Line Shop μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε άμεσα το     ανταλλακτικό ή το αξεσουάρ που σας ενδιαφέρει. Καθημερινή ενημέρωση σε νέα προϊόντα, δυνατότητα πληρωμής με την πιστωτική σας κάρτα. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με courier και πληρωμή με αντικαταβολή. 

 

 

 

MOTOACTION TRIUMPH MOTORCYCLES

Επίσημοι συνεργάτες Triumph Motorcycles, εξουσιοδοτημένο service, γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Επιλέξτε την νέα σας Triumph από το κατάστημα μας και επωφεληθείτε της προσφοράς με τις νέες μειωμένες τιμές. Ρωτήστε μας για το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει και αποκτήστε την νέα σας Triumph με ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης. 

Ενημερωθείτε για τις τιμές των μοτοσυκλετών Triumph στον τιμοκατάλογο που ακολουθεί.

(Ενημέρωση: οι τιμές του τιμοκαταλόγου δεν περιλαμβάνουν τέλη κυκλοφορίας και έξοδα ταξινόμησης).  

                                   TRIUMPH Bonneville Speedmaster 1200

    

                                                             

 

                                                                                                                                          

2018 Bonneville T120 Black 2018 Bonneville T120 Black

 

        MOTOACTION ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE TRIUMPH - ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Όταν καβαλάς την Triumph σου και ακούς το βρυχηθμό του κινητήρα από κάτω σου, πολλά από τα εξαρτήματα της μοτοσυκλέτας σου υποβάλλονται σε πιέσεις και εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες. Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Triumph έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν αυτές τις ακραίες συνθήκες. 
Κάθε ένα από τα 30,000 Γνήσια Ανταλλακτικά μας έρχεται με ένα χρόνο εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων, ανεξάρτητα από την ηλικία της μοτοσυκλέτας σου. Κάθε ανταλλακτικό υφίσταται τον ίδιο ενδελεχή έλεγχο, που περνούν οι μοτοσυκλέτες μας. Σου προσφέρουμε μόνο ανταλλακτικά τα οποία έχουν σχεδιαστεί για τη μοτοσυκλέτα σου, δίνοντάς σου την εμπιστοσύνη να την οδηγήσεις με τον τρόπο που θέλεις. 
Καθώς η εμμονή μας με την ποιότητα συνεχίζεται, εγκρίναμε την Castrol ως τον προτεινόμενο προμηθευτή λιπαντικών, γεγονός που φέρνει κοντά δύο θρυλικές μάρκες που έχουν γράψει ιστορία στην μοτοσυκλέτα.
Το Castrol είναι το μόνο λιπαντικό που αναπτύχθηκε ειδικά για χρήση μοτοσικλέτας και, ως αποκλειστικός συνεργάτης λιπαντικού για την Triumph, η Castrol έχει ανταποκριθεί και ξεπεράσει τα απαιτητικά πρότυπα της Triumph στη μηχανολογία, τον έλεγχο και την αξιολόγηση. Η Triumph πάντα δεσμευόταν για την εξέλιξη των προϊόντων της, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό και για την Castrol. Ως εκ τούτου, τα προϊόντα της Triumph είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την απόδοσή τους. Μαζί με μηχανολογική υπεροχή της Castrol, αυτό παρέχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για πολλές από τις συναρπαστικές νέες εξελίξεις που σχεδιάζονται με την ομάδα της Triumph
. Η Castrol έχει επίσης αναπτύξει την τεχνολογία Trizone ™ για να εξασφαλίσει ότι παίρνεις τη μέγιστη απελευθέρωση ενέργειας, σε συνδυασμό με την καλύτερη προστασία για τη μοτοσυκλέτα σου. Αυτό σημαίνει ανώτερη οδηγική εμπειρία για κάθε αναβάτη , σε κάθε περίσταση.
Η πολυετή μας εμπειρία με τις μοτοσυκλέτες Τriumph, η συμμετοχή μας στα τεχνικά σεμινάρια του εργοστασίου, το εξοπλισμένο με τα ειδικά εργαλεία και το διαγνωστικό ηλεκτρονικών εξαρτημάτων (το μοναδικό στην Βόρεια Ελλάδα), εγγυώνται την ομαλή και σωστή λειτουργία της μοτοσυκλέτας σας μετά την έξοδο της από το συνεργείο μας.
DGR DGR
 

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-37233260-1