ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ TRIUMPH ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΑΤΟΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ!

Η Triumph σας δίνει σήμερα τη δυνατότητα να αποκτήσετε το κλασικό μοντέλο που ονειρεύεστε με άτοκη χρηματοδότηση.
Το πρόγραμμα αφορά συγκεκριμένο, περιορισμένο αριθμό κλασικών μοτοσυκλετών και προσφέρει τη δυνατότητα διακανονισμού με 50% προκαταβολή και έως 24 άτοκες δόσεις.
Διαθέσιμα μοντέλα:
• STREET TWIN 900
• STREET SCRAMBLER 900
• BONNEVILLE T100
• BONNEVILLE T100 BLACK
• BONNEVILLE T120
• BONNEVILLET120 BLACK
• THRUXTON 1200RS
• SPEED TWIN 1200
• SCRAMBLER 1200 XE
• SCRAMBLER 1200 XC
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310988189, ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα χρώματα και για τις δυνατότητες διακανονισμού.

 

 

MOTOACTION TRIUMPH MOTORCYCLES

Επίσημοι συνεργάτες Triumph Motorcycles, εξουσιοδοτημένο service, γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Επιλέξτε την νέα σας Triumph από το κατάστημα μας και επωφεληθείτε της προσφοράς με τις νέες μειωμένες τιμές. Ρωτήστε μας για το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει και αποκτήστε την νέα σας Triumph με ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης. 

Ενημερωθείτε για τις τιμές των μοτοσυκλετών Triumph και τα πακέτα εξοπλισμού καλώντας μας στο 2310988189.

ΣΕΙΡΑ TIGER 1200
Η κορυφαία μας οικογένεια μοτοσυκλετών Adventure έχει εξελιχθεί. Με μικρότερο βάρος και μεγαλύτερη ευελιξία, με 100 βελτιώσεις στις οποίες περιλαμβάνεται μια σημαντική ανανέωση του κινητήρα για πιο άμεση παροχή της ισχύος, οι μοτοσυκλέτες αυτής της σειράς είναι φτιαγμένες για μεγάλες περιπέτειες.

Στις βελτιωμένες τεχνολογίες περιλαμβάνεται προσαρμοζόμενος φωτισμός στροφής LED, πλήρως έγχρωμη οθόνη TFT, έως 6 προγράμματα οδικής συμπεριφοράς, φωτιζόμενοι διακόπτες, σύστημα υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Triumph, ανάφλεξη χωρίς κλειδί, νέα εργονομικά στοιχεία και πιο ξεχωριστή εμφάνιση.

TIGER 1200 XRX
Η XRX βρίσκεται στο μέσο της γκάμας, διαθέτει βελτιώσεις στην αποκρισιμότητα του κινητήρα και σε στοιχεία εργονομίας, παρέχοντας ένα νέο επίπεδο επιδόσεων για τον δρόμο, δυνατοτήτων και στυλ, με σημαντική αναβάθμιση των χαρακτηριστικών οδικής συμπεριφοράς και τεχνολογίας. Τιμή από 17.590,00 €

TIGER 1200 XRT
Απολαύστε την απόλυτη περιπέτεια με έμφαση στις εντός δρόμου διαδρομές, με την πλήρως εξοπλισμένη, κορυφαίων προδιαγραφών Tiger 1200 XRT. Διαθέτει περισσότερη ισχύ, εξελιγμένα στοιχεία εργονομίας, μοντέρνο στυλ και το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας που έχει διατεθεί ποτέ σε μια Tiger XR. Τιμή από 19.990,00 €

TIGER 1200 XCX
Ο κόσμος είναι γεμάτος με δυνητικές περιπέτειες και με την Tiger 1200 XCX θα τις ζήσετε με στυλ. Οι σημαντικές αναβαθμίσεις του κινητήρα, οι νέες τεχνολογίες και οι βελτιώσεις στην εργονομία και το στυλ είναι τα στοιχεία που διαμορφώνουν αυτήν τη σημαντικά βελτιωμένη μηχανή για εκτός δρόμου περιπέτειες.  Τιμή από 18.690,00 €

TIGER 1200 XCA
Όταν είστε έτοιμοι να αφεθείτε στην οδήγηση για την απόλυτη περιπέτεια, η κορυφαίων προδιαγραφών 1200 XCA διαθέτει τεράστια τεχνολογία και βελτιώσεις στην εργονομία και το στυλ, που κάνουν αυτήν την Tiger διπλής χρήσης πιο ευέλικτη και ικανή από ποτέ άλλοτε. Τιμή από 20.990,00 €

 

Η ΝΕΑ ΓΚΑΜΑ TIGER 1200 ALPINE & DESERT EDITION. 
Εμπνευσμένη από τις πιο επικές 2-τροχες περιπέτειες στον κόσμο, η νέα γκάμα Tiger 1200 υποδέχεται τις δύο νέες ειδικές εκδόσεις Alpine και Desert, με την κάθε μια να έχει μοναδικές προδιαγραφές και αποκλειστικό χρώμα και γραφικά.

TIGER 1200 ALPINE EDITION

Εμπνευσμένοι από αλπικές περιπέτειες, οι αναβάτες της Tiger 1200 έχουν κατακτήσει μια από τις πιο συναρπαστικές οροσειρές σε όλο τον κόσμο. 

TIGER 1200 DESERT EDITION
Εμπνευσμένη από επικές περιπέτειες, η Tiger 1200 έχει αντιμετωπίσει τις πιο αφιλόξενες και προκλητικές συνθήκες σε ερήμους όλου του κόσμου ... από τη Σαχάρα στην Καλαχάρι και πέρα από αυτές.

 

 

                                    TRIUMPH Bonneville Speedmaster 1200

 

Η ολοκαίνουργια οικογένεια StreetTriple

Η πιο εκρηκτική, ευέλικτη, και ενστικτώδης street μοτοσυκλέτα επιδόσεων που έφτιαξε ποτέ η Triumph.

Τρία νέα μοντέλα για να ταιριάξουν σε κάθε αναβάτη και στυλ

Παρουσιάζουμε τις ολοκαίνουργιες Street Triple S, Street Triple R και Street Triple RS

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

2019 Bonneville T120 Black 2019 Bonneville T120 Black

 

Η ολοκαίνουργια οικογένεια Bonneville κατασκευάστηκε ειδικά για το στυλ οδήγησης των modern classics του 21ου αιώνα.

Με περισσότερη ροπή, πιο άμεση και συναρπαστική απόδοση ιπποδύναμης και πλουσιότερο ήχο που πραγματικά μπορείς να αισθανθείς και να ακούσεις.

Με νέους κινητήρες υψηλής ροπής, των 900 κυβικών της Street Twin και Τ100 (Με 18% περισσότερη ροπή από την προηγούμενη γενιά) και των 1200 κυβικών στην Bonneville T120 και T120 Black (54% περισσότερη ροπή) και η νέα Scrambler 1200 ένα ορόσημο στην οικογένεια modern classics.

Επίσης ο νέος κινητήρας 1200 κυβικών υψηλής ιπποδύναμης, προδιαγραφών Thruxton και Thruxton R, αλλάζει τα δεδομένα στην σπορ κατηγορία, (62% περισσότερη ροπή από την προηγούμενη Thruxton 900) η Triumph εισέρχεται σε μια νέα εποχή στην μακροχρόνια ιστορία της καλωσορίζοντας τους αναβάτες σε μια νέα εποχή μοτοκίνησης.

 

        MOTOACTION ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE TRIUMPH - ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Όταν καβαλάς την Triumph σου και ακούς το βρυχηθμό του κινητήρα από κάτω σου, πολλά από τα εξαρτήματα της μοτοσυκλέτας σου υποβάλλονται σε πιέσεις και εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες. Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Triumph έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν αυτές τις ακραίες συνθήκες. 
Κάθε ένα από τα 30,000 Γνήσια Ανταλλακτικά μας έρχεται με ένα χρόνο εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων, ανεξάρτητα από την ηλικία της μοτοσυκλέτας σου. Κάθε ανταλλακτικό υφίσταται τον ίδιο ενδελεχή έλεγχο, που περνούν οι μοτοσυκλέτες μας. Σου προσφέρουμε μόνο ανταλλακτικά τα οποία έχουν σχεδιαστεί για τη μοτοσυκλέτα σου, δίνοντάς σου την εμπιστοσύνη να την οδηγήσεις με τον τρόπο που θέλεις. 
Καθώς η εμμονή μας με την ποιότητα συνεχίζεται, εγκρίναμε την Castrol ως τον προτεινόμενο προμηθευτή λιπαντικών, γεγονός που φέρνει κοντά δύο θρυλικές μάρκες που έχουν γράψει ιστορία στην μοτοσυκλέτα.
Το Castrol είναι το μόνο λιπαντικό που αναπτύχθηκε ειδικά για χρήση μοτοσικλέτας και, ως αποκλειστικός συνεργάτης λιπαντικού για την Triumph, η Castrol έχει ανταποκριθεί και ξεπεράσει τα απαιτητικά πρότυπα της Triumph στη μηχανολογία, τον έλεγχο και την αξιολόγηση. Η Triumph πάντα δεσμευόταν για την εξέλιξη των προϊόντων της, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό και για την Castrol. Ως εκ τούτου, τα προϊόντα της Triumph είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την απόδοσή τους. Μαζί με μηχανολογική υπεροχή της Castrol, αυτό παρέχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για πολλές από τις συναρπαστικές νέες εξελίξεις που σχεδιάζονται με την ομάδα της Triumph
. Η Castrol έχει επίσης αναπτύξει την τεχνολογία Trizone ™ για να εξασφαλίσει ότι παίρνεις τη μέγιστη απελευθέρωση ενέργειας, σε συνδυασμό με την καλύτερη προστασία για τη μοτοσυκλέτα σου. Αυτό σημαίνει ανώτερη οδηγική εμπειρία για κάθε αναβάτη , σε κάθε περίσταση.
Η πολυετή μας εμπειρία με τις μοτοσυκλέτες Τriumph, η συμμετοχή μας στα τεχνικά σεμινάρια του εργοστασίου, το εξοπλισμένο με τα ειδικά εργαλεία και το διαγνωστικό ηλεκτρονικών εξαρτημάτων (το μοναδικό στην Βόρεια Ελλάδα), εγγυώνται την ομαλή και σωστή λειτουργία της μοτοσυκλέτας σας μετά την έξοδο της από το συνεργείο μας.
DGR DGR
 

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-37233260-1